Jazwares Game Studios brengt Squishmallows in de Metaverse op Roblox • The Toy Book

Squishmallows op Roblox | Bron: Jazwares Game Studio

Het pluchemerk Squishmallows maakt een digitale sprong in de metaverse terwijl Jazwares een nieuwe divisie opent.

Squishmallows Aan Roblox is een virtuele sociale wereld waar fans virtueel pluche van Squishmallows kunnen verzamelen en verzamelen, minigames kunnen spelen en een huis met Squishmallows-thema kunnen aanpassen. De game is in-house ontwikkeld in de nieuwe Jazwares Game Studio.

“Jazwares Game Studio is onze volgende evolutie in innovatie. We hebben altijd onze vinger aan de pols van trends gehad en aangezien we de metaverse hebben zien groeien, wilden we verrijkende speelervaringen kunnen creëren waar kinderen steeds meer van hun tijd doorbrengen”, zegt Laura Zebersky, president van Jazwares. “Daarom maken we gebruik van onze krachtige merken, te beginnen met de baanbrekende pluche sensatie Squishmallows, om leuke games en momenten binnen Roblox te ontwikkelen.”

Bron: Jazwares Game Studio

Jazwares tikte Kyle Hulse en Samuel Jordan aan om de nieuwe Game Studio te leiden.

Hulse, die in 2015 begon met het maken van games voor Roblox, bracht zijn eerste titel uit in 2017 op 15-jarige leeftijd. De 19-jarige fungeert als operations director terwijl Jordan – die meer dan 20 miljoen digitale modestukken verkocht via Roblox Marketplace – creatief directeur is . Zowel Hulse als Jordan waren eerder lid van het Roblox Accelerator-programma en Hulse werkte onlangs voor Roblox Corp. als consultant voor originele games, merkpartnerschappen en live-evenementen.

“We willen dat Jazwares Game Studio de nummer één plek is om te spelen, fysiek en digitaal”, zegt Hulse. “We zien het betreden van deze ruimte als een geweldige manier om onze bestaande merken te blijven verrijken met het potentieel om ze in meerdere richtingen te laten groeien. Het is echt een opwindende, snel veranderende ruimte om in te zijn, en we kunnen niet wachten op wat ons te wachten staat.”

Sinds hun debuut in 2017 zijn er meer dan 1.000 Squishmallows-personages uitgebracht. De knuffelige, verzamelbare Squishmallows zijn verkrijgbaar bij onafhankelijke speelgoedwinkels en speciaalzaken, pretparken en nationale ketens, waaronder Cracker Barrel, Costco, CVS, Five Below, Hallmark, Justice, Learning Express, Target, Walgreens en Walmart.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

   Leave a reply

   Xingrecords.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart