Teenage Mutant Ninja Turtle Pizza Monster Review – Fwoosh

Dit is al een absoluut ongelooflijk jaar voor Ninja Turtle-figuren, maar NECA is erin geslaagd om er nog een paar onder de draad te persen, waaronder dit gele monster uit de aflevering De zaak van de moordende pizza’s. Laten we eens kijken naar The Pizza Monster van Dimension X!

De doos is in die geweldige Ninja Turtle VHS-compilatiestijl en heeft een met klittenband gesloten klep die opent om de figuur en een mooie foto van het monster te onthullen. Ik hoop dat deze stijldozen doorgaan, want ik geniet echt van het kunstwerk en het prikkelt mijn verbeelding.

Het figuur is een flink stuk plastic en wordt geleverd met een goede hoeveelheid spullen, waaronder een pizza, een pizzadoos met een scharnierende opening, een babypizzamonster en een techno-doohickey. De baby Pizza-Monster lijkt dezelfde te zijn als die we terugkregen in de set van April O’Neil, maar je kunt naar mijn mening niet teveel van deze kleine kerels hebben.

De pizza heeft verrassend gedetailleerd verfwerk en de doos heeft een perfect cartoonachtig logo. De pizza past in de doos en scharniert open voor een vervelende Pizza Monster-verrassing.

Ik nam eerst aan dat de techno-doohickey in deze set de controller was die Baxter gebruikt om de Pizza Monsters te regisseren, maar bij een hernieuwde blik is dat apparaat een beetje anders qua ontwerp. Ik kan me niet precies herinneren waar dit apparaat werd gebruikt, ongetwijfeld is het een door Donatello of Baxter gemaakte Macguffin, maar het is echt heel mooi gedetailleerd en geverfd en heeft die perfecte toontechnologiestijl.

Het beeldhouwen op het Pizza Monster zelf is een andere triomf van het vertalen van de geanimeerde stijl naar een levensvatbaar 3D-figuur. De grootte en vorm van het wezen fluctueert een beetje tijdens de eigenlijke aflevering en soms zien de hoofden er waanzinnig groot uit in verhouding tot het lichaam en ik denk dat NECA er goed aan heeft gedaan om hier verhoudingen te kiezen om het monster in figuurvorm wat cooler te maken. De uitdrukking is passend grommend en de scharnierende kaak zit vol met cartoonscherpe tanden die het monster een woeste gemeenheid geven. Ik ben ook onder de indruk van hoe goed hij staat. De grotere voeten en staart helpen die enorme noggin in evenwicht te brengen.

Articulatie is erg mooi met dit figuur en ik hou vooral van het brede bewegingsbereik in de nek met het kogelgewricht aan de basis van de nek en aan het hoofd. Het Pizzamonster heeft:

 • Draai/scharnier schouders, polsen, heupen en enkels
 • Kogelgewricht hoofd, nek, midden romp en staart
 • Bendy draadstaart
 • Dubbel scharnierende knieën en ellebogen met het zwevende verbindingsstuk dat aan beide uiteinden scharniert en draait
 • Scharnierende kaak

De kaak gaat wijd open voor actie om schildpadden te kauwen en ik denk dat het zal helpen een beetje afwisseling tussen monsters toe te voegen wanneer mijn twee pre-orders van NECA aankomen.

De verf is ook erg schoon met een levendig, mat geel over het grootste deel van het figuur en zeer precieze toepassingen van witte highlights en klauwen en de detailcontouren die in de cartoonlijn worden gebruikt. Over het algemeen is dit een prachtig wezen en ik ben zo blij dat ik er nog twee bij NECA heb besteld toen ze een paar maanden geleden konden worden besteld.

Met dank aan NECA voor het meezenden van dit monster!

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

   Leave a reply

   Xingrecords.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart