The Making of WowWee’s Got2Glow Fairy Finder • Het speelgoedboek

Got2Glow Fairy Finder | Bron: WowWee

Het bedrijf achter de merken Pop2Play en Fingerlings trekt het doek terug om te kijken hoe een van de populairste speeltjes van dit jaar is ontstaan.

Het speelgoedboek heeft uw eerste blik op Het maken van WowWee’s Got2Glow Fairy Finder. Het interactieve speelgoed verzekerde zich van een felbegeerde plek op de “Heet 20” lijst met vakantiespeelgoed gepubliceerd door onze zusterpublicatie, de speelgoedinsider in zijn Vakantiegeschenkengids 2021.

In een nieuwe video van vijf minuten legt Sydney Wiseman, vice-president van merkontwikkeling en creatieve strategie bij WowWee leidt een blik op hoe het elektronische speelgoed evolueerde van schets naar concept tot voltooiing te midden van de uitdagingen van het werken met een wereldwijd team tijdens een pandemie en een tekort aan geïntegreerde circuit (IC) chips.

Met de Got2Glow Fairy Finder kunnen kinderen meer dan 30 unieke, virtuele feeën ontdekken en vangen door in huis of buiten te zoeken. Kinderen kunnen feeën ruilen met vrienden, ze voeren en meer.

WowWee’s Got2Glow Fairy Finder en My Squishy Little Dumplings in een Meijer-winkel in Illinois op 18 december 2021 | Bron: James Zahn/The Toy Book

De Got2Glow Fairy Finder is genomineerd voor de Toy of the Year (TOTY) Awards 2022 in de categorie Collectible of the Year. Het snelle succes van het product leidde tot een deal met Striker Entertainment om een ​​licentieprogramma op te zetten voor het merk Got2Glow Fairy Finder met een focus op uitgeverijen, huisdecoratie, gezondheid en schoonheid en feestartikelen.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

   Leave a reply

   Xingrecords.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart