De Toy Association zegt ‘alle systemen gaan’ voor Toy Fair New York 2022 • The Toy Book

Speelgoedbeurs New York | Bron: The Toy Association

De afgelopen weken hebben velen in de speelgoedindustrie zich afgevraagd of Speelgoedbeurs New York (TFNY) zal gebeuren. Deze week verdubbelde The Toy Association haar berichtgeving dat TFNY vooruitgang boekt en dit onder strikte veiligheidsprotocollen.

“Het bieden van een omgeving voor de speelgoed- en speelgemeenschap om samen te komen om contact te maken, betrokken te zijn en veilig zaken te doen, blijft de essentiële topprioriteit, en vanaf het begin heeft The Toy Association een bewijs van vaccin- en maskerdragen vereist voor elke persoon die TFNY betreedt 2022”, zegt Steve Pasierb, president & CEO van The Toy Association. “Hoewel we erkennen dat de nieuwe variant onzekerheid heeft gecreëerd en het een veranderende situatie is die we elke dag volgen, moeten degenen die van plan zijn om Toy Fair bij te wonen weten dat het Javits Center een van de veiligste locaties in het land is om samen te komen.”

Zoals het er nu voor staat, moeten bezoekers de richtlijnen voor binnenactiviteiten van New York City volgen en het interne beleid van het Javits Center dat een vaccinatiebewijs vereist voor iedereen die het gebouw betreedt.

Tot nu toe heeft de industrie haar gretigheid getoond om samen te komen en de lijst met aanwezige exposanten en retailers is de afgelopen weken gegroeid. De grote drie – Amazon, Target en Walmart – hebben zich er allemaal toe verbonden om vanaf dit moment kopers te sturen.

De Toy Association moedigt deelnemers aan om de NYC COVID Safe-app te downloaden en de formulieren voor foto-ID en vaccinverificatie in te vullen voordat ze bij TFNY aankomen. Aanvullende updates worden gepubliceerd op de officiële TFNY-website zoals ze gebeuren. Het evenement staat gepland voor 19-22 februari 2022.

Zoals gewoonlijk, het speelgoedboek team van Adventure Media & Events zal aanwezig zijn op Toy Fair New York om ons grootste nummer van het jaar te onthullen. Bekijk onze redactionele kalender voor 2022 voor meer informatie.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

   Leave a reply

   Xingrecords.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart