Marty Brochstein van Licensing International gaat met pensioen • The Toy Book

Bron: Licensing International/The Toy Book

Een bekende figuur in de licentiegemeenschap gaat een nieuw hoofdstuk in het leven in.

Marty Brochstein, senior vice president, brancherelaties en informatie bij Internationale licenties gaat met pensioen.

Een voormalig journalist met Televisiesamenvatting en De licentiebrief, kwam Brochstein meer dan 13 jaar geleden bij Licensing International, toen het nog bekend stond als LIMA.

In een verklaring uitgegeven op de Licensing International-website, zei de organisatie: “Zijn werk met Licensing International bood hem de mogelijkheid om zoveel fantastische professionals te ontmoeten en over de hele wereld te reizen, maar wat iedereen die hem professioneel kent het meest zal wegnemen, is hoe Marty’s vasthoudendheid en schat aan kennis hebben zo velen van ons geïnspireerd. Tijdens zijn ambtstermijn is Marty een voorvechter geweest voor het binnenhalen van mensen in de licentiesector en het delen van zijn jarenlange institutionele kennis, wat bijdroeg aan een aanzienlijke groei binnen onze organisatie en de industrie in het algemeen. En hij heeft het allemaal met humor en hart gedaan.”

Het gerucht gaat dat Brochstein ernaar uitkijkt om de komende maanden meer tijd te besteden aan het vinden van links om aan zijn golfspel te werken.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

   Leave a reply

   Xingrecords.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart