‘Power Kid Podcast’ Top 10 afleveringen van 2021 • Het speelgoedboek

We zijn er weer een jaar bij, en dat betekent dat het tijd is om eens een kijkje te nemen naar enkele van de grootste hits van 2021!

Op de “Power Kid Podcast” – gepresenteerd door The Toy Book Podcasts door Adventure Media & Events – presentator Phil Albritton van Power Kid-ontwerp levert nieuwe gesprekken met enkele van de grootste namen en rijzende sterren in de speelgoed-, game- en familie-entertainmentindustrie. Terwijl we de boeken sluiten op 2021, stellen we voor om de top 10 afleveringen van dit jaar opnieuw af te spelen — zoals gekozen door jullie, de luisteraars. Hieronder vind je de top 10 van meest gestreamde afleveringen van het jaar. Druk op play op de Spotify-spelers om van elke aflevering afzonderlijk te genieten of abonneer je op onze podcasts op je favoriete podcastservice om wekelijks nieuwe afleveringen te ontvangen!

Power Kid Podcast: Top 10 meest gestreamde van 2021

10: Nick Metzler van Spin Master


9. Michael Rinzler van Jazwares


8. Steve Rosen en Aaron Singer van CreateOn


7. Marissa DiBartolo van de speelgoedinsider, de pop-insider, en het speelgoedboek


6. Warren Schorr van Crayola


5, Sydney Wiseman van WowWee


4. Peter Handstein van Hape


3. Toys “R” Us Canada-eigenaar Doug Putman


2. David Henderson van Melissa & Doug


1. David Capon van FoxMind Games


De “Power Kid Podcast” wordt gepresenteerd door De Toy Book-podcasts van Adventure Media en Events. De Toy Book-podcasts zijn beschikbaar via al je favoriete streamingdiensten, waaronder: Anker, Spotify, Apple-podcasts, Google Podcasts, en meer. We zijn nu ook bezig Amazon-muziek en hoorbaar!

Adventure Media and Events (AM&E) is de uitgever van het speelgoedboek, de speelgoedinsider, en de pop-insider. AM&E-publicaties, samengesteld uit een redactie met meer dan 100 jaar gecombineerde ervaring in de speelgoed- en entertainmentindustrie, bieden consumenten, pers en handelspubliek het laatste nieuws en updates over alles wat met spelen en popcultuur te maken heeft.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

   Leave a reply

   Xingrecords.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart