‘The Playground Podcast’ presenteert tweede jaarlijkse paneldiscussie over de gedachteleider van de speelgoedindustrie • The Toy Book

Met de klok mee vanaf linksboven: Chris Byrne, James Zahn, Richard Gottlieb en John Baulch | Bron: Het speelgoedboek

Na een inaugurele discussie afgelopen december, zijn vier van de meest zichtbare en vocale persoonlijkheden van de speelgoedindustrie weer bij elkaar voor een nieuw gesprek.

Op een speciale editie van “De Speeltuin Podcast,” Speelgoedboek Adjunct-hoofdredacteur James Zahn en Speelgoedwereld Uitgever John Baulch sluit zich aan bij hosts Richard Gottlieb van Wereldwijde speelgoedexperts en De speelgoedman Chris Byrne sluit 2021 af en kijkt vooruit naar 2022 met inzichten uit de VS en het VK.

Bron: The Playground Podcast

Tijdens de show bespreekt het viertal de wereldwijde uitdagingen in de toeleveringsketen, de staat van speelgoedretail, inflatie en consumentengewoonten, de terugkeer van live beurzen – waaronder Toy Fair New York – en de opening van het nieuwe wereldwijde vlaggenschip Toys “R” Us winkel bij American Dream.

“The Playground Podcast” wordt gepresenteerd door Wereldwijde speelgoedexperts, De speelgoedman, en ChizComm Ltd. De show maakte zijn debuut in 2019 in een poging om informatie over de speelgoedindustrie te combineren met inzichten over spel, producten en gesprekken met enkele van de belangrijkste mensen in de speelgoedindustrie.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

   Leave a reply

   Xingrecords.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart