Toen het ’21 was, was het een goed jaar – Fwoosh

In Sinatra-stem: Toen het ’21 was, was het een goed jaar voor Mucking. Het was een goed jaar voor Mucking voor afschuwelijk vuilnismanplezier, NECA en Super7 sloegen allebei homeruns, we kregen twee Muckmans, niet één, toen het 2021 was.

Zie je wat ik daar deed? Nou, het is niet belangrijk om te zien wat ik daar heb gedaan, het is belangrijk om te zien wat NECA en Super7 het afgelopen jaar hebben gedaan. Als je een Muckman-fan bent zoals ik, ben ik er zeker van dat je hebt opgemerkt dat 2021 misschien wel het beste jaar voor het personage OOIT is.

Ik zeg dat omdat deze bedrijven tussen januari en december twee van de beste actiefiguren van het jaar hebben geleverd, en ze zijn BEIDE van Muckman. NECA heeft ons een cartoonversie van onze favoriete gemuteerde vuilnisman gegeven – iets dat nog nooit eerder is gedaan, terwijl Super7 een prachtig afschuwelijke moderne update heeft gemaakt van de originele vintage Muckman. In minder dan twaalf maanden tijd is het aantal Muckman-figuren dat aan deze schamele planeet wordt aangeboden, verdubbeld. Dat is reden voor een feestje, dus laten we het een “Muck yeah!” geven.

Het is geen spoiler alert dat beide cijfers mijn “Best of 2021” -lijst hebben gemaakt. Ik ben, toegegeven, een Muckman-merk, en hij staat in mijn top drie van TMNT-personages aller tijden (samen met Donatello en Ray Fillet), dus ja, er is waarschijnlijk een karaktervooroordeel in het spel. Maar als we deze twee figuren op hun eigen merites beschouwen als eindproducten van het bronmateriaal dat ze willen vertegenwoordigen, zijn ze allebei behoorlijk onmiskenbaar geweldig. Natuurlijk heb ik een diepe en nostalgische genegenheid voor mijn vintage Muckman-figuur, en het heeft de tand des tijds zeer goed doorstaan, maar in termen van moderne actiefiguren zijn deze twee gewoon niet te kloppen.

Muckman is een van mijn favoriete Ninja Turtles-personages vanwege zijn vintage figuur. Zelfs als een klein kind werd ik weggeblazen door de details en de gekheid van het karakterontwerp dat ik meteen tot hem aangetrokken voelde. Bovendien is zijn vriend Joe Eyeball (die I SWEAR Eyeball Joe heette op de achterkant van de originele kaart) verreweg de beste “sidekick” -figuur van de hele vintage-lijn. De slijmerige gimmick zoals altijd gewoon de kers op de taart, en tegelijkertijd cool en vies. Ik sta versteld van de gebeeldhouwde details en de algehele grootte van de nieuwe Super7, en hoewel ik hem nog maar een paar dagen heb, ben ik zo dol op hem.

Ik bedoel, de ULTIEME! lijn laat het lijken alsof de vintage figuren met je zijn opgegroeid, dus het is zo leuk om al die details te zien met verbeterde verfapplicaties. Bovendien is Joe Eyeball bijna net zo groot als de vintage figuur en heeft hij verfapplicaties! Ik weet dat het dwaas is om te zeggen, maar die oude naaktslakfiguren werden nooit geschilderd zoals de prototypen op de achterkant van de kaart. Ik hou van de TMNT U! lijn, en als je een cijfer krijgt dat opvalt tussen de uitblinkers, weet je dat je iets goeds op het spoor bent. Een nieuwe Muckman om het jaar af te sluiten is op zich al geweldig, maar als het zo goed is, zorgt dat zeker voor een aantal fijne feestdagen.

Aan de andere kant van het spectrum hebben we voor het eerst OOIT een figuur gebaseerd op Muckman’s cartoonverschijning uit 1987. Het is bijna onmogelijk voor mij om te kiezen tussen de originele cartoon en de originele speelgoedlijn als het gaat om mijn favoriete en meest invloedrijke TMNT-bronnen. Zoals het zien van een personage met een actiefiguur op de tekenfilm was altijd een absolute sensatie (behalve jij, “Ray”), en het was ook geweldig om figuren te krijgen van personages die alleen in de show verschenen. Ik bedoel, Muckman en Joe Eyeball werden gestuurd door Jackie Gleason en Art Carney uit “The Honeymooners” en het werkte op de een of andere manier op de rare manier van die rare show.

Hoewel zoveel personages er dramatisch anders uitzagen in de show dan hun plastic tegenhangers, bleven Muckman en Joe grotendeels hetzelfde, maar toch verschillend genoeg om uniek te zijn. Ik vind het geweldig dat Muckman van NECA wordt geleverd met een vat met slijk voor dat essentiële onderdeel van zijn ontwerp en karakterisering, en de figuur heeft zoveel persoonlijkheid die kan worden veranderd via verwisselbare monden (!!!), dus de creativiteit achter het speelgoedontwerp is zeker karakter waardig. Het is ook een leuke dynamiek dat Muckman een heldhaftig personage was in de tekenfilm. Ik begrijp dat dat ook de bedoeling van de figuur was, maar Playmates categoriseerde hem altijd als een schurk, dus ik heb dat niet kunnen afschudden. Dus het is een traktatie om twee versies van Muckman te hebben die aan weerszijden van het gangpad kunnen zitten.

Wat een jaar voor Muckman! Ik prijs mezelf gelukkig als een fan van zowel NECA als Super7 EQUALLY (ik zal het rare online rundvlees van sommige ‘bros’ over deze twee bedrijven nooit begrijpen), dus het kunnen genieten van twee keer zoveel Muckman-plezier maakt 2021 zeer gedenkwaardig. Serieus, wat een tijd om een ​​TMNT-fan en -verzamelaar te zijn. Nu heb ik alleen een ReAction-figuur nodig, en ik zal op een nog betere plek zijn. Vooruitkijkend naar 2022, heeft Super7 al TWEE versies van een andere favoriet van mij, Ray Fillet wordt uitgebracht, dus kom op, NECA – laten we kijken of we mogelijk een stripfiguur kunnen krijgen, we kunnen de cartoonversie overlaten aan de vuilnisbak van de geschiedenis.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

   Leave a reply

   Xingrecords.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart